zina yardım edin

merhaba 20 yaşında bi bayanım ve cahillik döneminde bi hata yaptım bi başkasıyla zina oldu ve 3 4 kez farklı kişiilerle aynı hataya düştüm şuan evlilik yolundayım ama vicdanım rahat degil çok pişmanım ne yapacam bilmiyorum evlenecegim kişiye anlattım ama sadece 1 kere hatayla oldu dedim bi kaç kişiyle oldugunu söyleyemedim ölümü bile düşünüyorum cesaret edemiyorum daha dazla günah işlemek istemiyorum tövbe etmek istiyorum yardım edermisiniz.


7 yorum

arkadan yaklasma

Lutfen bana yrdim edin arkadslar benim de bir sorum bir sikintim var sıkıntım esim bana her seferinde arkadan yaklasiyor ve bunun buyuk gunah oldugunu. Biliyorum ama onuda vazgeciremiyorum sorumda su arkadan yapmak nikahi bozar mi oyle soyluyorlar lutfen bana yrdimci olun onu nasil vzgecirebilirim

31.08.2013 - Zehirliok Ziyaretçisi

Çare

Daha fazla günaha girmek istemiyorsan namaz kılmaya ve Kuran okumaya başla.Umulur ki Rahman tövbeni kabul eder.

29.01.2013 - soro_imam

Zina yardım edin

Güzel kardeşim hepimizin hayatında hatalar olabilir önemli olan bu hataların farkına varmak ve tekrar aynı hatalara düşmemektir. Allaha tövbe et, namaz kıl kötülüklerden uzak dur. sevdiğin kişiye zina işlediğini söylemişsin daha fazlasını söyleme eğer seviyorsa kabullenir.

20.09.2012 - Hayatdersi

Allah tövbe edenleri affeder

Bacım, günah işlemişsin Allah da senin günahlarını örtmüş. Sen dürüstçe evleneceğin kişiye zina işlediğini söylemişsin. Daha fazlasını kimseye söyleme, Allah ile senin aranda kalsın. Tövbe et ve eşin olan kişiye sadık kal. Yatağınızı başka erkek veya kadınlara ezdirmeyin. Unutma ki Allah'ın rahmeti çok geniştir ve O tövbe eden kullarını affeder. Ümitsizliğe düşürek kendini öldürmek gibi daha büyük günahlara sakın düşme. Allah yardımıcınız olsun.

18.07.2012 - Zehirliok Ziyaretçisi

Re: zina yardım edin

sagolun allah razı olsun hepinizden

05.07.2012 - ateş

Re: zina yardım edin

Tövbe edip Allah'a tönelin Allahü Teala intihar edene cenneti haram kıldığını bildiriyor çok büyük günahtır aklınızdan dahi geçirmeyin filistinde afganistanda çeçnistanda doğu türkistanda ne büyük sıkıntılar çeken müslüman kardeşlerimiz var onların imtihanı daha büyük ve zor bunları hatırınıza getirin ve teselli bulup onlara dua edin,ve şu nasihatleri de alınız; Dünya'nın herşeyi geçiçidir,sıkıntıları da ,sevinçleri de ,bu yüzden kaçırdığınıza üzülmeyin ve gelene de sevinmeyin,bulunduğunuz durum elbette geçecektir,sabredin Allah'a kulluk vazifelerinizi ifa edin. Şu tövbeyi pişmanlıkla ediniz ezberleyiniz ve bir daha da günahlarınıza dönmeyiniz;İbni Mes’ûd radıyallahu anh’den rivayet edildiğine göre Resûlullah sallallahu aleyhi ve sellem şöyle buyurdu:

“Her kim ‘estağfirullâh’ellezî lâ ilâhe illâ hû, el-Hayye’l-Kayyûme ve etûbü ileyh: Kendisinden başka ilâh bulunmayan, ebedî hayatla daima diri olan, her şeyin varlığı kendisine bağlı olup kâinatı yöneten Allah’tan beni bağışlamasını diler ve günahlarıma tövbe ederim’ diye yalvarırsa, savaştan kaçmış bile olsa, günahları bağışlanır”

Ebû Dâvûd, Vitir 26; Tirmizî, Daavât 118; Hâkim, el-Müstedrek, I, 511 Ayrıca bk İbni Mâce, Edeb 57

Zina ya yaklaşmayınız Allahü Teala Zina etmeyiniz değil yaklaşmayınız buyuruyor, siz ise yaklaşmışsınız, uzaklaşmak için yapmanız gereken evlenmektir,amma sevgili denen gayrı meşru yollar ile gerçekleşmemelidir bu evlilik, ailelerin onayı izni ile yapılacak toplu görüşmeler neticesinde ancak olabilir. Aksi halde sizinde gördüğünüz üzre bu tür gayrı meşru ilişkiler evlilik ile değil zina ve hüsran ile sonuçlanıyor. Allah yardımcınız olsun.Amin.

30.06.2012 - Zehirliok Ziyaretçisi

Re: zina yardım edin

Daha önce zina yaptığınızı itiraf etmişsiniz. Eğer sizi kabul ettiyse daha fazlasını bence anlatmayın ve bundan sonraki hayatınızda temiz bir sayfa açın. Geri kalan hayatınızda ona bağlı bir eş olursanız doğru yolu bulmuşsunuz demektir. İnsan melek değildir, yanlış yapabilir. Mutluluklar.

26.06.2012 - KarateKa

Konular